Bezorgen Rijn & Veluwe

Kranten bezorgen in je eigen buurt!

Klaar voor je eerste baantje? Begin dan met het bezorgen van de Rijn & Veluwe bij All-Inn Verspreidingen. Het verdient niet alleen goed, maar het is ook nog eens heel leuk om te doen! Jij kent je eigen wijk natuurlijk als geen ander! Daarom ben jij de expert die we nodig hebben voor het bezorgen van onze krant. Waar wacht je nog op? Meld je hier direct aan!

Leuk! Maar hoe moet ik deze kranten bezorgen?

Elke woensdag krijg jij de Rijn & Veluwe thuisbezorgd. Het enige wat jij hoeft te doen is de folders er tussen te vouwen en je kan op pad. Jij bepaalt zelf hoe je het aanpakt en je kan je uren op de bezorgdag zelf bepalen. Het vinden van alle adressen is voor jou geen probleem, dus jij legt alle kranten met gemak dezelfde dag nog voor 21.00 uur in de bus! Je mag natuurlijk oko helemaal zelf bepalen hoe en met wie je dit doet; trotseer jij weer en wind in je eentje of stap je op de fiets met je vriend(in)?

Waar wordt de Rijn & Veluwe bezorgd?

De Rijn & Veluwe wordt in de volgende dorpen bezorgd: Oosterbeek, Renkum, Heelsum, Heveadorp, Doorwerth en in Wolfheze.

 

Wat verdient dat dan?

Je wordt per stuk betaald. Dit houdt in dat hoe meer kranten, adressen en folders je hebt, hoe meer je verdient! Deze aantallen verschillen natuurlijk per wijk. Meld je daarom aan om te zien of er een bezorgwijk voor jou tussen zit.

Vanaf welke leeftijd mag ik kranten bezorgen?

Je kan natuurlijk niet vroeg genoeg beginnen met het bezorgen van kranten. Daarom mag dit al vanaf 12 jaar en 10 maanden.

Lijkt me leuk! Wat moet ik nog meer weten?

  • Je bent ongeveer 2 uur bezig met het invouwen van de kranten en de folders en het bezorgen ervan samen.
  • Jouw vergoeding wordt maandelijks op de 15de overgemaakt.
  • Geen fietstas? Die hebben wij wel!

Top! Wat moet ik nu doen?

Via onderstaand formulier meld je je aan. Vervolgens neemt een van onze collega’s contact met je op. Als er een bezorgwijk voor jou beschikbaar is zou je volgende week al kunnen beginnen!

Heb je nog vragen? Misschien vind je het antwoord hier wel!

Natuurlijk mag je ons ook gewoon bellen. We zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.00 op telefoonnummer 0571-274137

Je kan ons ook bereiken via Facebook of een e-mail sturen naar bezorgers@verspreidingen.nl