EEN EIGEN KRANTENWIJK IN ZELHEM/HALLE.

Wil jij graag kranten en folders bezorgen in Zelhem of Halle? Meld je dan aan bij All-Inn Verspreidingen. Het verdient niet alleen goed, maar het is ook nog eens heel leuk om te doen. Jij kent je eigen wijk als geen ander, daarom ben jij de expert die wij nodig hebben. Contact Bronckhorst Zuid bezorgen kan al vanaf 13 jaar!

Direct aanmelden
krantenwijk in eigen buurt

HUIS-AAN-HUISKRANT BEZORGEN.

Jij krijgt het Contact Bronckhorst Zuid en de folders thuisbezorgd. Het enige wat je hoeft te doen is de folders tussen de krant te vouwen en je kan op pad. Je bepaalt zelf hoe je het aanpakt en je kan je uren op de bezorgdag zelf bepalen. Het vinden van alle adressen is voor jou geen probleem, dus jij legt alle kranten met gemak dezelfde dag nog voor 21.00 uur in de bus.

BEZORGBAAS IN JOUW BUURT.

Je mag natuurlijk helemaal zelf bepalen hoe je het Contact Bronckhorst Zuid loopt en met wie je dit doet. Doe je het alleen of stap jij op de fiets met je vriend(in)? Het is jouw krantenwijk, dus jij bent de baas over je eigen bezorgwijk. Wij hebben natuurlijk het volste vertrouwen dat jij deze verantwoordelijkheid aan kan!

All-Inn bezorger
Nintendo switch

FOLDERS LOPEN IN ZELHEM/HALLE.

 • Je wordt bezorgbaas van Contact Bronckhorst Zuid
 • Kranten en folders lopen kan al vanaf 13 jaar
 • Je bent ongeveer 1,5 tot 2,5 uur bezig
 • Elke maand krijg je betaald
 • Jij bepaalt je werktijden op de dinsdag/woensdag
 • Meld je nu aan en maak kans op een Nintendo Switch!

  Aanmelden

  Ben je 18 jaar of ouder?

  Vul de contactgegevens van je ouders/verzorgers in.

  Hoe heb je ons gevonden? Social mediaGoogleWervingsflyerKrantAndere BezorgerAnders

  [honeypot hnpt]

  Zodra een wijk in jouw eigen buurt beschikbaar komt bellen wij je direct. Heb je nog meer vragen? Check dan even onze veelgestelde vragen. Of bel ons op 0571-274137.