Je eerste bijbaan

Op zoek naar je eerste bijbaan? Dan ben je hier aan het goede adres!

All-Inn Verspreidingen maakt het mogelijk om te beginnen met je eerste bijbaan vanaf het jaar waarin je 13 jaar oud wordt. Wij verzorgen de verspreiding van verschillende kranten bij jouw in de buurt. Er komt natuurlijk veel kijken bij je eerste bijbaan: voor het eerst alleen op pad en zelf geld verdienen. Dat is natuurlijk erg spannend! Wij bieden hierbij graag een helpende hand zodat jij een leuke eerste bijbaan kunt ervaren. We hebben als verspreider meer dan 30 jaar ervaring bij het begeleiden van jongeren in hun eerste bijbaan.

eerste bijbaan

Je krijgt bij All-Inn Verspreidingen altijd een wijk bij jouw in de buurt. Zo kun je gewoon vanuit je eigen huis aan het werk. Dat is niet alleen makkelijk omdat het lekker dichtbij is, maar jij bent natuurlijk de expert van je eigen wijk. Daarom ben jij geschikt voor deze bijbaan. Het bezorgen van de krant brengt namelijk veel verantwoordelijkheid met zich mee. Jij houdt namelijk de bewoners in jouw bezorgwijk op de hoogte van wat er speelt in jouw dorp/stad.

Wil je meer weten? Meldt je dan geheel vrijblijvend aan via onderstaand formulier. Eén van onze collega’s neemt dan z.s.m. contact met je op!

Heb je vragen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen. Wil je meer weten over All-Inn Verspreidingen en wat we allemaal doen? Ga dan naar onze zakelijke website.