Folders bezorgen

Word ook folderbezorger bij All-Inn Verspreidingen! Wij verzorgen, voor meer dan 500 lokale en nationale bedrijven in Nederland, de huis-aan-huis verspreiding van flyers en folders. Deze flyers en folders worden wekelijks  verspreidt gezamenlijk met een huis-aan-huiskrant. Dit doen we met ruim 4000 enthousiaste bezorgers.

Folderbezorger worden iets voor jou?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Als bezorger van kranten en folders bepaal jij je eigen werktijden, verdien je goed, de folders worden bij jou thuis afgeleverd en ben jij de baas van jouw bezorgwijk. Je mag al bezorgen vanaf 13 jaar! 

Vergoeding
Een bezorger wordt betaald per gelopen wijk. Afhankelijk van je wijk wordt dus ook de vergoeding bepaald. Heb je bijvoorbeeld veel flat gebouwen in je wijk kun je natuurlijk meer folders in een kortere tijd bezorgen dan wanneer je bijv. 50 boerderijen langs fietst. Om je toch een beetje beeld te geven waar dit gemiddeld op uit komt, mag je uitgaan van het minimum jeugdloon. Uiteraard is dit wekelijks variërend doordat ook de hoeveelheid folders bepalend is voor je vergoeding. Het bedrag dat je ontvangt voor de huis-aan-huiskrant is wel wekelijks hetzelfde.

Folderwijk als vakantiebaan
Yes dat kan! Verdien wat extra geld, met een paar uurtjes folders bezorgen, tijdens een vakantie! Je houdt daarnaast genoeg tijd over voor andere dingen die je wilt doen in je vakantie.