All-Inn Verspreidingen


Folders bezorgen

Folderbezorger bij All-Inn Verspreidingen, wij  bezorgen voor meer dan 500 lokale en nationale bedrijven in Nederland de huis-aan-huis verspreiding van reclamedrukwerk. Dit doen we met ruim 4000 enthousiaste bezorgers. Waarom jij voor All-Inn Verspreidingen zou moeten bezorgen?

Folderbezorger worden iets voor jou?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Als bezorger van kranten en folders bepaal jij je eigen werktijden, verdien je goed, de folders worden bij jou thuis afgeleverd en ben jij de baas van jouw bezorgwijk. Je mag al bezorgen vanaf het jaar dat je 13 wordt! 

Vergoeding
Een bezorger wordt betaald per gelopen wijk. Afhankelijk van je wijk wordt dus ook de vergoeding bepaald. Heb je bijvoorbeeld veel flat gebouwen in je wijk kun je natuurlijk meer folders in een kortere tijd bezorgen dan wanneer je bijv. 50 boerderijen langs fietst. Om toch een beetje beeld te geven waar dit gemiddeld op uit komt. Mag je uitgaan van een uurloon die gelijk is aan het minimum jeugdloon van een 17 jarige.

Uiteraard is dit wekelijks variërend doordat ook de hoeveelheid folders bepalend is voor je vergoeding.
Je startbedrag is wel wekelijks hetzelfde.

Folderwijk als vakantiebaan
Je spaart vast voor iets leuks als een X-box, Playstation of een nieuwe telefoon. Ga dan in je vakantie niet op de bank zitten maar verdien extra geld met een paar uurtjes folders bezorgen per week! Je houdt daarnaast genoeg tijd over voor andere dingen die je wilt doen in je vakantie.

Zorg voor elkaar
Onze bezorgers doen hun werk goed en dat belonen wij graag met extra zorg voor onze bezorgers. Naast een leuke baan met de juiste vergoeding gaan we graag nog iets verder. Onze bezorgers (eigenlijk het hele gezin) kunnen zich aanmelden voor collectiviteitskorting op een zorgverzekering van Salland Verzekeringen. Je krijgt 7% korting, zelfs op de aanvullende verzekeringen.

Extra’s voor onze bezorgers
We staan elke maand in een andere plaats met de ‘vragen-bus’, onze All-Inn on Tour. Daar kan je ons persoonlijk je vragen stellen.