Kranten bezorgen in Almelo

Krantenwijk Almelo

Wil jij ook graag kranten bezorgen in Almelo? Begin dan met je eigen krantenwijk bij All-Inn Verspreidingen. Het verdient niet alleen goed, maar het is ook nog eens heel leuk om te doen! Jij kent je eigen wijk in Almelo natuurlijk als geen ander! Daarom ben jij de expert die wij nodig hebben voor het bezorgen van onze kranten. Waar wacht je nog op? Meld je hier direct aan!

Kranten bezorgen in Almelo
huis-aan-huiskranten

Kranten bezorgen Almelo

Elke dinsdag krijg jij het Almelo’s Weekblad thuisbezorgd. Het enige wat jij hoeft te doen is de folders tussen de krant te vouwen en je kan op pad. Jij bepaalt zelf hoe je het aanpakt en je kan je uren op de bezorgdag zelf bepalen. Het vinden van alle adressen is voor jou geen probleem, dus jij legt alle kranten met gemak dezelfde dag nog voor 21.00 uur in de bus! Je mag natuurlijk ook helemaal zelf bepalen hoe en met wie je dit doet; trotseer jij weer en wind in je eentje of stap jij op de fiets met je vriend(in).

Tijdens het lopen van je kranten leer jij hoe het is om voor het eerst je eigen verantwoordelijkheid te dragen over je bezorgwijk. Wij hebben natuurlijk het volste vertrouwen dat jij dat kan!

Wat moet je weten over een krantenwijk

  • Je mag bezorgen vanaf 13 jaar
  • Qua tijd ben je ongeveer 2 uur bezig
  • Je krijgt maandelijks betaald
  • Wanneer jij op woensdag gaat bezorgen is helemaal aan jou

Direct aanmelden doe je hier.
Zodra een wijk in jouw eigen buurt beschikbaar komt bellen we je direct om te starten.

Heb je nog meer vragen? Check dan even onze veelgestelde vragen.
Of bel ons tijdens kantoor uren op 0571-274137.

Kranten bezorgen in Almelo
All-Inn bezorger