Kranten bezorgen in Wierden

Krantenwijk Wierden

Wil jij ook graag kranten bezorgen in Wierden? Begin dan met je eigen krantenwijk bij All-Inn Verspreidingen. Het verdient niet alleen goed, maar het is ook nog eens heel leuk om te doen! Jij kent je eigen wijk in Wierden natuurlijk als geen ander! Daarom ben jij de expert die wij nodig hebben voor het kranten bezorgen in Wierden. Waar wacht je nog op en ga kranten bezorgen in Wierden? Meld je hier direct aan!

Kranten bezorgen in Wierden
huis-aan-huiskranten

Elke dinsdag krijg jij het Hart van Wierden thuisbezorgd. Het enige wat jij hoeft te doen is de folders tussen de krant te vouwen en je kan op pad. Jij bepaalt zelf hoe je het aanpakt en je kan je uren op de bezorgdag zelf bepalen. Het vinden van alle adressen is voor jou geen probleem, dus jij legt alle kranten met gemak dezelfde dag nog voor 21.00 uur in de bus! Je mag natuurlijk ook helemaal zelf bepalen hoe en met wie je dit doet; trotseer jij weer en wind in je eentje of stap jij op de fiets met je vriend(in).

Tijdens het lopen van je kranten leer jij hoe het is om voor het eerst je eigen verantwoordelijkheid te dragen over je bezorgwijk. Wij hebben natuurlijk het volste vertrouwen dat jij dat kan!

Wat moet je weten over een krantenwijk

  • Je mag bezorgen vanaf 13 jaar
  • Qua tijd ben je ongeveer 2 uur bezig
  • Je krijgt maandelijks betaald
  • Wanneer jij op woensdag gaat bezorgen is helemaal aan jou

Direct aanmelden doe je hier.
Zodra een wijk in jouw eigen buurt beschikbaar komt bellen we je direct om te starten.

Heb je nog meer vragen? Check dan even onze veelgestelde vragen.
Of bel ons tijdens kantoor uren op 0571-274137.

All-Inn bezorger
All-Inn bezorger