Kranten bezorgen voor ouderen.

All-Inn Verspreidingen verzorgt de verspreiding van verschillende kranten bij u in de buurt. Het lopen van een krantenwijk biedt voor ouderen veel beweging in de buitenlucht, wat goed is voor de vitaliteit en voor de gezondheid. Daarnaast vervult u een maatschappelijke functie door wekelijks de krant bij de bewoners in uw wijk te bezorgen. Voor het bezorgen van de krant verdienen ouderen bij ons goed passende wekelijkse vergoeding. Daarnaast staan onze werknemers elke dag voor u klaar om u te helpen. Bent u geïnteresseerd? Meld u dan geheel vrijblijvend aan.

ouderen

U krijgt bij All-Inn Verspreidingen altijd een wijk bij u in de buurt. Zo kunt u gewoon vanuit uw eigen huis aan het werk. Dat is niet alleen makkelijk omdat het lekker dichtbij is, maar u bent natuurlijk de expert van uw eigen wijk. Daarom bent u erg geschikt voor deze bijbaan. Het bezorgen van de krant brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee. U houdt namelijk de bewoners in uw bezorgwijk op de hoogte van wat er speelt in uw dorp/stad.

Wilt u meer weten? Meldt u dan geheel vrijblijvend aan via onderstaand formulier. Eén van onze collega’s neemt dan z.s.m. contact met u op!

Heeft u nog vragen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen. Wilt u meer weten over All-Inn Verspreidingen en wat we allemaal doen? Ga dan naar onze zakelijke website.