Krantenwijk Harderwijk

Klaar voor je eerste baantje?

Begin dan met een krantenwijk in Harderwijk! Het verdient niet alleen goed, maar het is ook nog eens heel leuk om te doen! Jij kent je eigen wijk natuurlijk als geen ander! Daarom ben jij de expert die wij nodig hebben voor het bezorgen van onze kranten. Waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan!

Lijkt me tof! Maar hoe moet ik de kranten bezorgen?

Elke woensdag krijg jij de Harderwijker Courant thuisbezorgd. Het enige wat jij hoeft te doen is de folders er tussen te vouwen en je kan op pad. Jij bepaalt zelf hoe je het aanpakt en je kan je uren op de bezorgdag zelf bepalen. Het vinden van alle adressen is voor jou geen probleem, dus jij legt alle kranten met gemak dezelfde dag nog voor 21.00 uur in de bus! Je mag natuurlijk ook helemaal zelf bepalen hoe en met wie je dit doet; trotseer jij weer en wind in je eentje of stap jij op de fiets met je vriend(in).

Tijdens het lopen van je kranten leer jij hoe het is om voor het eerst je eigen verantwoordelijkheid te dragen over je krantenwijk. Wij hebben natuurlijk het volste vertrouwen dat jij dat kan!

Wat zijn de verdiensten?

Je wordt per stuk betaald. Dit houdt in dat hoe meer kranten, adressen en folders je hebt, hoe meer je verdient! Deze aantallen verschillen natuurlijk per wijk. Meld je daarom aan om te zien of er een interessante bezorgwijk voor jou tussen zit.

Wacht even, vanaf welke leeftijd mag ik kranten bezorgen?

Je kan natuurlijk niet vroeg genoeg beginnen met het bezorgen van kranten. Daarom mag dit al vanaf het moment dat je nog maar 2 maandjes hoeft te wachten voordat je 13 wordt.

Lijkt me leuk! Wat moet ik nog meer weten?

  • Jouw vergoeding wordt elke 15de van de maand betaald.
  • De krant en de folders worden op woensdag bij jou aan huis geleverd.
  • De krant moet uiterlijk op woensdag voor 21.00 uur worden bezorgd.
  • Geen fietstas? Die hebben wij wel!

Top! Wat moet ik nu doen?

Via onderstaand formulier meld je je aan. Vervolgens neemt een bezorgcoördinator contact met je op. Als er een leuke bezorgwijk voor jou beschikbaar is zou je volgende week nog kunnen beginnen!

Heb je nog vragen? Misschien vind je het antwoord hier wel!
Stond jouw vraag er niet bij? dan mag je ons ook gewoon bellen. We zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.00 op telefoonnummer 0571-274137.

Je kan ons ook bereiken via Facebook of een email sturen naar bezorgers@verspreidingen.nl