KRANTENWIJK IN SASSENHEIM

Wil jij graag folders lopen in Sassenheim? Meld je dan aan bij All-Inn Verspreidingen voor een krantenwijk. Het verdient niet alleen goed, maar het is ook nog eens heel leuk om te doen. Jij kent je eigen wijk als geen ander, daarom ben jij de expert die wij nodig hebben. Folders lopen in Sassenheim kan al vanaf 13 jaar!

Direct aanmelden

krantenwijk in eigen buurt

HUIS-AAN-HUISKRANT BEZORGEN

Jij krijgt het de folders en kranten thuisbezorgd. Het enige wat je hoeft te doen is de folders tussen de krant te vouwen en je kan op pad. Je bepaalt zelf hoe je het aanpakt en je kan je uren op de bezorgdag zelf bepalen. Het vinden van alle adressen is voor jou geen probleem, dus jij legt alle kranten met gemak dezelfde dag nog voor 21.00 uur in de bus.

BEZORGBAAS WORDEN

Je mag natuurlijk helemaal zelf bepalen hoe je de kranten loopt in Sassenheim. Trotseer jij weer en wind in je eentje of stap jij op de fiets met je vriend(in)? Tijdens het lopen van kranten leer je hoe het is om verantwoordelijkheid te zijn voor je eigen bezorgwijk. Wij hebben natuurlijk het volste vertrouwen dat jij dat kan!

All-Inn bezorger

KRANTENWIJK SASSENHEIM

 • Bezorgen kan al vanaf 13 jaar
 • Je bent ongeveer 1,5 tot 2,5 uur bezig
 • Elke maand krijg je betaald
 • Jij bepaald de werktijden op woensdag

  Aanmelden

  Ben je 18 jaar of ouder?

  Vul de contactgegevens van je ouders/verzorgers in.

  Hoe heb je ons gevonden? Social mediaGoogleWervingsflyerKrantAndere BezorgerAnders

  [honeypot hnpt]

  Zodra een wijk in jouw eigen buurt beschikbaar komt bellen wij je direct. Heb je nog meer vragen? Check dan even onze veelgestelde vragen. Of bel ons op 0571-274137.