KRANTEN LOPEN IN SCHERPENZEEL.

Wil jij graag kranten en folders bezorgen in Scherpenzeel of omgeving? Meld je dan aan bij All-Inn Verspreidingen. Het verdient niet alleen goed, maar het is ook nog eens heel leuk om te doen. Jij kent je eigen wijk als geen ander, daarom ben jij de expert die wij nodig hebben. 

Direct aanmelden
krantenwijk in eigen buurt

SCHERPENZEELSE KRANT BEZORGEN.

Jij krijgt de Scherpenzeelse Krant en eventueel folders thuisbezorgd. Het enige wat je hoeft te doen is de folders tussen de krant te vouwen en je kan op pad.  Het vinden van alle adressen is voor jou geen probleem, dus jij legt alle kranten met gemak dezelfde dag nog voor 18.00 uur in de bus.

BEZORGBAAS IN JOUW BUURT.

Je mag natuurlijk helemaal zelf bepalen hoe je de kranten loopt in Scherpenzeel en met wie je dit doet. Doe je het alleen of stap jij op de fiets met je vriend(in)? Het is jouw krantenwijk, dus jij bent de baas over je eigen bezorgwijk. Wij hebben natuurlijk het volste vertrouwen dat jij deze verantwoordelijkheid aan kan!

KRANTENWIJK IN SCHERPENZEEL.

 • Je wordt bezorgbaas van de Scherpenzeelse Krant
 • Je bent ongeveer een uurtje bezig
 • Elke maand krijg je betaald
 • Bezorgdag op dinsdag
 • Soms zitten er folders bij de krant

  Aanmelden

  Ben je 18 jaar of ouder?

  Vul de contactgegevens van je ouders/verzorgers in.

  Hoe heb je ons gevonden? Social mediaGoogleWervingsflyerKrantAndere BezorgerAnders

  [honeypot hnpt]

  Zodra een wijk in jouw eigen buurt beschikbaar komt bellen wij je direct. Heb je nog meer vragen? Check dan even onze veelgestelde vragen. Of bel ons op 0571-274137.