Maas en Waal bezorgen

Kranten bezorgen in je eigen buurt!

Klaar voor je eerste baan? Begin dan met kranten bezorgen bij All-Inn Verspreidingen. Jij bepaalt zelf wanneer op de bezorgdag jij gaat bezorgen, en het is ook nog eens heel leuk om te doen! Jij kent je eigen wijk natuurlijk als geen ander! Daarom ben jij de bezorgbaas die wij nodig hebben voor het bezorgen van de Maas en Waler. Waar wacht je nog op? Meld je hier direct aan!

Bezorgbaas
Bezorgbaas

Leuk! Maar hoe moet ik deze kranten bezorgen?

Elke woensdag krijg jij de Maas en Waler samen met de folders van de desbetreffende week thuisbezorgd. De folders zijn al bij ons ingevouwen tot een pakket. Het enige wat jij hoeft te doen is het folderpakket in de krant te vouwen en dan ga je op pad! Jij bepaalt zelf hoe je het aanpakt en je kan je uren op je bezorgdag zelf bepalen. Het vinden van alle adressen is voor jou geen probleem, dus jij legt alle kranten met gemak dezelfde dag nog voor 21.00 uur in de bus! Je mag natuurlijk ook helemaal zelf bepalen hoe en met wie je dit doet; trotseer jij weer en wind in je eentje of stap jij op de fiets met je vriend(in)?

Tijdens het lopen van je kranten leer jij hoe het is om voor het eerst je eigen verantwoordelijkheid te dragen over je bezorgwijk. Wij hebben natuurlijk het volste vertrouwen dat jij dat kan!

Waar wordt de Maas en Waler bezorgd?

De Maas en Waler wordt in de volgende dorpen bezorgd: Beuningen, Ewijk, Weurt, Druten, Boven- Leeuwen, Beneden- Leeuwen, Wamel, Dreumel, Winssen, Horssen, Deest, Afferden, Puiflijk, Heerewaarden, Alphen, Maasbommel, Altforst, Appeltern, Batenburg, Bergharen en in Hernen.

 

Wat verdient dat dan?

Je wordt per stuk betaald. Dit houdt in dat hoe meer kranten, adressen en folders je hebt, hoe meer je verdient! Deze aantallen verschillen natuurlijk per wijk. Meld je daarom aan om te zien of er een bezorgwijkje voor jou tussen zit.

Vanaf welke leeftijd mag ik kranten bezorgen?

Je kan natuurlijk niet vroeg genoeg beginnen met het bezorgen van kranten. Daarom mag dit al vanaf je 12de, mits je in dit jaar nog 13 jaar oud wordt.

Lijkt me leuk! Wat moet ik nog meer weten?

  • Je bent ongeveer 2 uur bezig met het invouwen van de kranten en het bezorgen van de kranten.
  • Jouw vergoeding wordt maandelijks op de 15de overgemaakt.
  • Geen fietstas? Die hebben wij wel!

Top! Wat moet ik nu doen?

Via onderstaand formulier meld je je aan. Vervolgens neemt een van onze collega’s contact met je op. Als er een leuke bezorgwijk voor jou beschikbaar is zou je volgende week nog kunnen beginnen!

Heb je nog vragen? Misschien vind je het antwoord hier wel!

Natuurlijk mag je ons ook gewoon bellen. We zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.00 op telefoonnummer 0571-274137

Je kan ons ook bereiken via Facebook of een e-mail sturen naar bezorgers@verspreidingen.nl