Vakantie doorgeven

De zomervakantie staat voor de deur! Dat je lekker op vakantie wilt, begrijpen we! Om ervoor te zorgen dat de bezorgingen óók in de vakantieperiode goed blijven verlopen, dien je voor 1 juni je vakantie aan ons door te geven.

Vakantie doorgeven

Voor wat betreft de zomervakantie zijn er 4 mogelijkheden:

  1. Je gaat niet op vakantie en blijft lekker bezorgen; je hoeft niets aan ons door te geven.
  2. Je gaat niet op vakantie en wilt naast je eigen wijk extra geld verdienen door een extra wijk te bezorgen; geef dit bij ons aan en wij zorgen voor jouw extra vakantiegeld!
  3. Je gaat wel op vakantie en hebt iemand gevonden die deze periode wat bij wil verdienen en jouw wijk tijdelijk overneemt. Geef aan ons door welke periode dit is en we brengen de kranten bij jouw vervanger.
  4. Je gaat wel op vakantie en hebt van alles geprobeerd, maar je hebt geen vervanger kunnen vinden. Jammer, maar wij doen ons best om een vervanger voor je te vinden voor maximaal 3 weken! Zoals in de bezorgershandleiding staat vermeld vragen wij dan aan jou om een extra wijk te bezorgen in de vakantieperiode. Geef aan ons door welke periode je op vakantie gaat en in welke periode je beschikbaar bent voor een extra wijk bij jou in de buurt.

Na het doorgeven van je vakantie krijg je van ons per mail een bevestiging. Let op: hou ook je spam in de gaten! Heb je echt geen bevestiging ontvangen? Twijfel niet en check bij ons of je vakantieaanvraag goed is aangekomen.

Wij wensen je alvast een fijne zomervakantie toe!

Ook uitgevers gaan op vakantie! Wil je weten welke krantentitels er in de zomerperiode niet worden uitgegeven? Houd onze website in de gaten voor de actuele planning.