Vakantie doorgeven

De zomervakantie staat voor de deur! Dat je er eventjes tussenuit wilt, begrijpen wij! Om ervoor te zorgen dat de bezorgingen óók in de vakantieperiode goed doorlopen, dien je vóór 7 juni je vakantie aan ons door te geven.
Geef hier je vakantie aan ons door.

Voor de zomervakantie zijn er 3 mogelijkheden;

  1. Je gaat niet op vakantie en je wilt naast je eigen wijk nog extra geld verdienen door een extra wijk te bezorgen; geef dit bij ons aan en wij zorgen (bij voldoende beschikbaarheid) voor jouw extra vakantiegeld!
  2. Je gaat op vakantie en hebt iemand gevonden die deze periode wat bij wil verdienen; geef aan ons door welke periode dit is en we brengen de kranten bij jouw vervanger.
  3. Je gaat op vakantie, je hebt van alles geprobeerd, maar je hebt geen vervanger kunnen vinden; Jammer, maar dit betekend natuurlijk niet dat je niet op vakantie kunt. Wij doen ons best om een vervanger voor jou te vinden en kunnen dat doen voor maximaal 3 weken. Geef aan ons door welke periode dit is en welke periode je naast je eigen vakantie beschikbaar bent. Dan kunnen wij jou inplannen voor een extra wijkje bij jou in de buurt en kun jij deze vakantie wat extra’s verdienen.

Wij wensen je alvast een fijne zomervakantie toe!