All-Inn Verspreidingen


Vakantie doorgeven

Even alles achter je laten en vakantie vieren samen met je vrienden of familie. Aangezien de verspreiding van kranten en folders ook gedurende de zomermaanden gewoon doorgaat, vragen we jou of je al hebt nagedacht over jouw vakantie?!

 Wat vragen we jou?

  1. Geef ons z.s.m. door welke 1,2 of 3 weken jij op vakantie gaat
  2. Geef aan wie jou gaat vervangen gedurende jouw afwezigheid
  3. Heb je geen vervanger kunnen vinden? Geef dit dan zo spoedig mogelijk aan ons door.

Extra geld verdienen deze zomer?

Heb jij tijd vrij in de zomer en wil jij extra geld verdienen om de vakantie goed door te komen? Geef dit aan op het vakantieformulier en wij zullen jou inzetten (in overleg) voor een invalwijk bij jou in de buurt gedurende de zomervakantie.

Kans op een dubbele bezorgvergoeding!

Alle bezorgers die een eigen vervanger hebben gevonden of bezorgers die zelf blijven bezorgen maken kans op een verdubbeling van de bezorgvergoeding!

Wij wensen je alvast een fijne zomervakantie toe!

Vakantie doorgeven

Extra verdienen? JaNee

Aangeven wat van toepassing is

Mijn vakantie Week 25: 17 t/m 23 juniWeek 26: 24 juni t/m 30 juniWeek 27: 1 juni t/m 7 juliWeek 28: 8 t/m 14 juliWeek 29: 15 t/m 21 juliWeek 30: 22 t/m 28 juliWeek 31: 29 juli t/m 4 augustusWeek 32: 5 t/m 11 augustusWeek 33: 12 t/m 18 augustusWeek 34: 19 t/m 25 augustusWeek 35: 26 t/m 1 september

Je vervanger

Is hij/zij al bezorger? NeeJa (zo ja, vul hieronder zijn/haar wijknummer in)

Laat ons minimaal één maand van te voren weten dat je op vakantie gaat! Je dient zelf voor vervanging te zorgen. Mocht je niemand kunnen vinden en moeten wij dus voor vervanging zorgen? Dan ben je verplicht om in de weken dat je wel beschikbaar bent ons te helpen met het lopen van een extra wijk voor minimaal de zelfde duur als je vakantie. Ga je 4 weken of langer op vakantie en regel je geen eigen vervanger?  Dan bestaat de kans dat wij een vervanger vinden die de wijk ook permanent wil blijven lopen. Iemand die ons helpt krijgt altijd voorrang op iemand die ons niet helpt.

[honeypot hnpt]