ALLES OVER DE ZOMERVAKANTIE.

VAN VRIJE DAGEN

TOT EXTRA WERKEN.

De zomervakantie komt er weer aan. Heerlijk! We snappen dat je lekker wilt genieten van je vrije dagen óf dat je juist extra geld wilt verdienen. Om de bezorgkwaliteit ook tijdens de vakantie hoog te houden hebben we vier mogelijkheden voor je. Geef snel jouw keuze aan ons door.

Vakantie doorgeven

IK BLIJF BEZORGEN.

Je gaat niet op vakantie en blijft lekker bezorgen? Zijn we superblij mee. We vinden het fijn als je dit even doorgeeft.

EXTRA WERKEN.

Wil je tijdens de zomervakantie extra geld verdienen? Super! Wij horen graag wanneer je beschikbaar bent voor nog een krantenwijk.

IK REGEL VERVANGING.

Ga je relaxen deze vakantie én heb je een vervangende bezorgbaas geregeld? Top! Geef zo snel mogelijk het adres door waar wij de kranten kunnen bezorgen.

VERVANGER GEZOCHT.

Lukt het niet om een vervangende bezorgbaas te vinden voor tijdens jouw vakantie? Kan gebeuren. Geef dit zo snel mogelijk aan ons door. We’ve got you.

VAKANTIE DOORGEVEN

Ga je extra werken of lekker relaxen deze vakantie? Geef jouw keuze snel aan ons door. Wanneer je in de vakantie geen kranten kunt bezorgen, vinden we het superfijn als je zelf een vervanger regelt. Lukt dit niet, dan doen wij onze uiterste best om een tijdelijke bezorgbaas te vinden. Goed om te weten: het kan zijn dat we jou vragen om een krantenwijk van iemand anders over te nemen.

  Ga je op zomervakantie?JaNee

  Ik ben op vakantie vanaf

  Ik ben op vakantie tot

  Tijdens mijn zomervakantie

  Je vervanger

  Is je vervanger al bezorger?Ja (vul wijknummer in)Nee

  Extra werken in de vakantie?JaNee

  Ik ben beschikbaar vanaf

  Ik ben beschikbaar tot

  [honeypot hnpt]