Vakantiewerk

Wil je graag vakantiebezorger van All-Inn Verspreidingen worden en tijdens de vakantieperiode reclamefolders / huis aan huis kranten bezorgen? Vul dan snel het aanmeldingsformulier in. Zodra er een wijk bij jou in de buurt vrij is in de aangegeven periode nemen wij telefonisch contact met je op.

Als vakantiebezorger van All-Inn Verspreidingen werk je net als onze vaste bezorgers in je eigen buurt, kun jezelf je eigen tijd indelen en bepalen of je één of meerdere keren per week wilt bezorgen. Folders lopen in je vakantie heeft dus meerdere voordelen, je verdient lekker en we betalen snel uit! Zijn de huis aan huis folders nog niet ingevouwen dan moet je dus eerst de folders nog invouwen voordat ze gelopen kunnen worden. Dit is extra werk, maar er staat dan ook een hogere bezorgvergoeding tegenover.

Is je vakantie bijna begonnen maar heb je nog geen baantje? Meld je snel aan, dan kijken wij wat we voor je kunnen doen!

Vakantiebezorger worden

Wil jij ook folders bezorgen in je vakantie? Meld je dan nu aan als vakantiebezorger bij All-Inn Verspreidingen! Let op, om vakantiebezorger te kunnen worden moet je voldoen aan 2 voorwaarden:

 • Je bent 13 jaar of ouder
 • Je bent in het bezit van een BSN-nummer

  Aanmelden

  Ben je 18 jaar of ouder?

  Vul de contactgegevens van je ouders/verzorgers in.

  Wil je een vaste wijk (na je vakantiewerk)?JaNee

  Hoe heb je ons gevonden? Social mediaGoogleWervingsflyerKrantAndere BezorgerAnders

  [honeypot hnpt]