Zorgverzekering voor bezorgers

Alle bezorgers van All-Inn Verspreidingen kunnen meedoen met een collectieve zorgverzekering van Salland Verzekeringen. Je ontvangt 7% korting op zowel de aanvullende verzekeringen als de tandarts verzekering. Voor een gezin loopt deze korting al gauw naar €200,- per jaar, want het geldt ook voor alle meeverzekerde gezinsleden.

Dat scheelt weer in de portemonnee! Salland Verzekeringen is al jaren partner van All-Inn Verspreidingen. Salland gaat voor de beste zorg in de regio. Dit is te merken aan de service dichtbij, uitgebreide vergoedingen en een ruime zorgkeuze in uw regio. Salland vindt toegankelijke en betaalbare zorg belangrijk en zij hebben geen winstoogmerk.

Waarom Salland zorgverzekering?

Een groot deel van je premie zorgverzekering investeren zij direct weer in goede zorg. In ziekenhuizen bij jou in de buurt, in verpleegcentra bij jou in de wijk of in extra zorg bij jou in de straat. Mocht je interesse hebben in deelname aan de All-Inn collectieve zorgverzekering van Salland Verzekeringen, mail dit naar salland@verspreidingen.nl. Je ontvangt dan een unieke code waarmee je op www.salland.nl de premie en de collectiviteitkorting kunt berekenen.

all-inn-verspreidingen-zorgverzekering