Veelgestelde vragen

Als bezorger van All-Inn Verspreidingen werk je in je eigen buurt, kun je zelf je eigen tijd indelen en bepalen of je één of meerdere keren per week wilt bezorgen. Folders lopen heeft dus meerdere voordelen.

Voor het grootste deel van ons bezorggebied worden de huis-aan-huis folders ingevouwen en thuis bij je afgeleverd. In een klein deel van ons bezorggebied worden de folders ongevouwen aangeleverd. De bezorger in dit gebied moet dus eerst de folders nog invouwen, voordat hij/zij de folders kan gaan lopen. Wel staat hier uiteraard een hogere bezorgvergoeding tegenover.

Moet ik de folders zelf invouwen?

Het ligt eraan waar je woont. Voor het grootste deel van ons bezorggebied worden de folders ingevouwen en thuis bij je afgeleverd. Er is ook een klein deel van ons bezorggebied dat de folders ongevouwen aangeleverd krijgt. De bezorger in dit gebied moet dus eerst de folders thuis nog invouwen, maar krijgt daarvoor dan ook een hogere bezorgvergoeding.

Wat verdien ik?

Hoe hoog je bezorgvergoeding precies is, verschilt van wijk tot wijk. Dit ligt aan het aantal adressen en of je moet bezorgen in de bebouwde kom of in het buitengebied. Daarnaast verschilt het aantal folders wekelijks. Hoe meer folders je moet bezorgen, hoe meer je verdient. Als je een bezorgwijk krijgt aangeboden, kunnen wij precies zeggen wat je gaat verdienen.

Wanneer krijg ik uitbetaald?

Wij betalen rond de 15e van iedere maand de weken uit van de kalendermaand ervoor. Bijvoorbeeld: op 15 februari betalen we de weken uit die gelopen zijn in januari. (Als het de eerste keer is dat je voor ons bezorgt en je hebt ook een fietstas van ons ontvangen, dan wordt het bedrag van € 17,50 verrekend met je bezorgvergoeding)

Wanneer moet ik de kranten en/of folders bezorgen?

Per plaats zijn er verschillende bezorgmomenten. In de meeste plaatsen heb je 2 dagen de tijd om alles te bezorgen. Als je een bezorgwijk krijgt aangeboden, hoor je van ons wanneer je moet bezorgen.

Wat moet ik doen als ik ziek ben of met vakantie ga?

Probeer eerst zelf een vervanger te regelen, misschien wil je broertje, zusje of buurjongen wel voor een keer invallen. Mocht je echt niemand kunnen vinden, meld dit dan zo vroeg mogelijk. Dan proberen wij een vervanger voor je te regelen. De kranten en/of folders moeten immers wel op tijd worden bezorgd.

Waar moet ik wel, en waar niet bezorgen?

In jouw wijk wonen misschien mensen die geen reclamefolders willen ontvangen en ook geen huis-aan-huis kranten. Deze mensen maken gebruik van stickers op de brievenbus. Er zijn verschillende soorten stickers, deze kun je vinden op de afbeelding hieronder.

brievenbusstickers

Let op: Winkels en bedrijven willen ook graag huis-aan-huis kranten en reclame ontvangen. Zij adverteren vaak hierin. Deze moet je dan ook bezorgen. Sommige winkels of bedrijven hebben geen brievenbus. Zorg er daarom voor dat je de kranten en folders vóór sluitingstijd bezorgt.

Hoe zeg ik mijn bezorgwijk op?

Je kunt via e-mail doorgeven dat je wilt stoppen met je bezorgwijk. All-Inn Verspreidingen hanteert een opzegtermijn van 4 weken. Dit betekent dat je nog maximaal 4 weken voor ons moet bezorgen en dat geeft ons de tijd om een nieuwe bezorger te vinden voor jouw wijk.